Bloggnorge.com // Oljefrua
Start blogg

Oljefrua

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Oppgave 2

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Thursday 11. February , 2016 kl. 19:01

staver Meg og katta ski

I oppgaven om å lage en visuell profil, har jeg valgt å ta utgangspunktet i Hardangervidda. Der jeg har laget et Moodboard, for å få frem den visuelle opplevelsen/stemningen nettsiden skal formidle.
Ønsker at den skal vise tur glede og naturopplevelse både på sommerstid og vinterstid.
Denne visuelle nettsiden skal være en tur side, der en kan planlegge turer, se løypekart både sommer og vinter og booke eventuelle hytter.

Arbeidsprosessen.
Begynte med og finne de bildene jeg ønsket og ha med og la alle bildene inn i Photoshoop. Der jeg jobbet med beskjæring  og plassering. Valgte og bruke fargene rødt, hvitt og blått, Der jeg bruker rødt som bakgrunn på bildene, for å lage en kontrast. Det røde går også igjen i nesten alle bildene. Blått går mye igjen i bildene med tanken på vann og himmel. Hvitt i snøen og skyene, det representerer også det rene og avslappende følelsen i bildene. Så med og forholde seg til disse fargene i moodboardet og den eventuelle nettsiden vill det virke systematisk. Slik at ikke formålet med siden forsvinner.

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.